RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 26 » Спін-офф "поттеріани" став найбільш очікуваним фільмом осені
08:33
Спін-офф "поттеріани" став найбільш очікуваним фільмом осені
Фільм "Фантастичні тварини і де вони мешкають" є найбільш очікуваним проектом осіннього сезону. Як повідомляє видання USA Today, про це свідчать результати дослідження найбільшого продавця електронних квитків, компанії Fandango.

"Ажіотаж, який традиційно супроводжує всі новинки, що мають відношення до всесвіту Гаррі Поттера, пішов на користь і цьому фільму", - прокоментував керуючий редактор Fandango Ерік Девіс. Картина вийде в прокат в листопаді 2016 року.



На другому місці опинився ремейк класичного вестерну "Чудова сімка", який буде представлений глядачам в кінці вересня 2016 року. На третьому - екранізація коміксів Marvel "Доктор Стрендж". Четверту і п'яту сходинки рейтингу посіли трилер "Дівчина в поїзді", знятий за однойменним бестселером, і анімаційний фільм студії Walt Disney "Моана". Ці проекти будуть випущені на екрани 7 жовтня і 23 листопада 2016 року, відповідно.

Автори дослідження вказують, що в опитуванні брали участь клієнти Fandango обох статей. При складанні рейтингу враховувалася думка тисячі респондентів. 
Переглядів: 638 | Додав: Elnino | Теги: очікування, Fandango, рейтинг, новини, Фантастичні тварини і де вони мешка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |