RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 5 » Спільний проект Леонардо ДіКапріо і Майкла Бейя
20:44
Спільний проект Леонардо ДіКапріо і Майкла Бейя
Портал The Hollywood Reporter ділиться інформацією про те, що Леонардо ДіКапріо і Майкл Бей приступають до співпраці над безіменним проектом про національну збірну Руанди з велоспорту.

ДіКапріо і Бей виступлять продюсерами фільму, зйомки якого очолить Орландо фон Айнсідель. Його режисерська робота «Вірунга», документальний фільм про порятунок вимираючого виду горил в Конго, була номінована на премію «Оскар». ДіКапріо значився виконавчим продюсером цієї стрічки.

Новий проект, у якого поки немає сценарію, розповість про Жака Бойєра - першого американського велогонщика, який прийняв участь у престижному турнірі Тур де Франс. До 32 років він виграв більше 40 гонок і вирішив піти з великого спорту. Після цього в житті Бойєра почалася низка невдач. Прогорілий бізнес і відносини з дівчиною-підлітком, що закінчилися для Жака тюремним ув'язненням, - яскраве тому підтвердження.



Спортсмен знайшов порятунок від громадського осуду в Руанді, яка на той момент намагалася оговтатися від наслідків геноциду 90-х років. Бойєр зібрав команду з місцевих хлопчаків і перетворив їх у відмінних велогонщиків, які витримували конкуренцію в змаганнях по всьому світу. Один з його підопічних згодом побував на Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні.



Наявність подібного проекту в планах ДіКапріо-продюсера навряд чи може когось здивувати. А ось Майкл Бей, творець франшизи «Трансформери», рідко вибирає для спонсорування фільми з такою тематикою. Зараз Майкл зайнятий роботою над драмою «13 годин», а Лео, в свою чергу, знімається у пригодницькій драмі Алехандро Гонсалеса Іньярріту «Поверненець».
Переглядів: 516 | Додав: Elnino | Теги: новини, Майкла Бей, Леонардо ДіКапріо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |