RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 26 » Spike замовив пілот містичного серіалу за повістю Стівена Кінга «Туман»
13:00
Spike замовив пілот містичного серіалу за повістю Стівена Кінга «Туман»
Кабельна мережа Spike замовила виробництво пілота містичної драми "The Mist", заснованої на відомій повісті Стівена Кінга "Туман". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Видана в 1980-му році повість розповідала про нешкідливий на перший погляд туман, який поступово огорнув маленьке містечко і став причиною хаосу.

Виробництвом пілота, який курирує Крістіан Торп, сценарист нашумілого датського серіалу "Ріта", займеться студія Dimension Television, що входить до складу компанії братів Вайнштейнів The Weinstein Company.



"Ми раді об'єднанню сил талановитого Крістіана Торпа і студії Dimension Films, які перетворять захоплюючу новелу Стівена Кінга в не менш захоплюючий серіал", - сказала в заяві віце-президент програмного відділу Spike Шерон Леві.
"The Mist" приєднається до нових сценарних проектів, які кабельна мережа стала активно розвивати після тривалого затишшя в цій області. У 2015 році вийшов міні-серіал "Тут", перший сценарний проект Spike за останні вісім років. Телемережа недавно замовила серіал "Red Mars", адаптацію Марсіанської трилогії Кіма Стенлі Робінсона.

Нагадаємо, що повість Кінга була екранізована в 2007 році Френком Дарабонтом в фільм жахів "Імла", який при бюджеті в 18 мільйонів доларів зібрав в світовому прокаті більше 57-ми мільйонів.
Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: Стівен Кінг, серіал, The Mist, spike, новини, туман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |