RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 8 » Sony зніме фільм про космічних Пасажирів
12:08
Sony зніме фільм про космічних Пасажирів
Як повідомив портал Deadline, кінокомпанія Sony придбала права на зйомки науково-фантастичної драми «Пасажири», сценарій якої написав Джон Спейтс («Прометей»).

Сюжет картини перенесе глядачів у недалеке майбутнє. Величезний транспортний корабель везе групу колоністів освоювати для життя нову планету. Шлях їм належить неблизький, тому всі пасажири занурені в кріогенний сон, але через випадковий збій, один з колоністів прокидається на 90 років раніше терміну. Побоюючись провести залишок життя на самоті, він вирішує розбудити собі для компанії чарівну дівчину.

Перші новини про цей фільм з'явилися ще кілька років тому. Зйомками картини повинен був зайнятися режисер Брайан Кірк («Декстер» / Dexter), але після його відходу The Weinstein Co. відклала проект в довгий ящик.



Передбачалося, що головну роль у стрічці зіграє Кіану Рівз («Матриця»), а компанію йому повинні були скласти спочатку Різ Уізерспун («Переступити межу»), а потім Рейчел Макадамс («Коханий з майбутнього»). На жаль, через постійні переноси і затримки обидві актриси відмовилися від своїх ролей. Очевидно, що разом з новим режисером кастинг-директорам Sony доведеться шукати і нових акторів.
Переглядів: 534 | Додав: Elnino | Теги: Пасажири, Кіану Рівз, Sony | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |