RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 1 » Sony збере команду супергероїнь?
16:33
Sony збере команду супергероїнь?
Портал Badass Digest повідомляє цікавий слух про франшизу «Людина-павук». За відомостями інсайдерів, керівництво студії Sony веде роботу над проектом з попередньою назвою «Скляна стеля». Терміном glass ceiling називають невидимий бар'єр, що не дає можливості жінкам підніматися кар'єрними сходами. 

На початку серпня боси студії оголосили про бажання випустити на екрани в 2017 році фільм про одну з героїнь всесвіту «Людини-павука». До роботи над сценарієм приступила Ліза Джой, а керівництво кінокомпанії, за чутками, прийняло рішення об'єднати в цій картині ряд популярних жіночих персонажів коміксів. Як повідомляється, в команду можуть увійти такі супергероїні, як Срібний Соболь, Вогняна зірка, Жінка-павук, Шовк, Дівчина-павук і Чорна кішка. В образі останньої в блокбастері «Нова Людина-павук: Висока напруга» постала Фелісіті Джонс. 



Голлівудські студії все охочіше дають зелене світло проектам з представницями прекрасної статі в головних ролях. Компанія Warner Bros. веде активну роботу над картиною про Чудо-жінку, прем'єра якої запланована на 23 червня 2017 року. Перший сольний фільм про супергероїню готується представити на суд глядачів і студія Marvel. «Капітан Марвел» вийде на екрани 6 липня 2018.
Переглядів: 945 | Додав: Elnino | Теги: супергероїні, капітан марвел, жінка павук, Sony | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |