RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Sony TriStar екранізує «Алхіміка»
14:04
Sony TriStar екранізує «Алхіміка»
Багатостраждальна екранізація популярного твору Пауло Коельо "Алхімік" знайшла нарешті новий будинок. Як повідомляє видання Deadline, виробництвом фільму за мотивами роману займеться підрозділ Sony TriStar Pictures.

У виробництві картини братимуть участь студія PalmStar Media, яка за кілька днів до цього анонсу придбала за 6,5 мільйона доларів права на екранізацію у компанії The Weinstein Company, а також студія Cinema Gypsy, що належить Лоуренсу Фішберну. Останній, який безуспішно намагався екранізувати "Алхіміка" протягом багатьох років, займе пост режисера.



Відзначимо, що раніше виконавцем головної ролі значився Ідріс Ельба. Чи залишиться він учасником проекту, на момент написання даної замітки не уточнювалося.

Нагадаємо, що роман був виданий у 1988 році, і з тих пір переведений на десятки мов і проданий у кількості більше 65 мільйонів екземплярів по всьому світі. Сюжет заснований на класичній схемі "пошук сенсу життя і себе". Лоуренс Фішберн придбав права на екранізацію "Алхіміка" у кіностудії Warner Bros. в 2007 році, а вже через рік уклав угоду зі студією The Weinstein Company про спільне виробництво картини.

Стверджувалося, що сторони вже погодили бюджет проекту, проте в 2015 році The Weinstein Company відмовилася від зйомок фільму.
Переглядів: 616 | Додав: Elnino | Теги: Алхімік, кіно, новини, TriStar, Sony | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |