RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 16 » Sony працює над адаптацією трилера «Солт»
12:13
Sony працює над адаптацією трилера «Солт»
Sony Pictures Entertainment розробляє телевізійний ремейк шпигунського трилера "Солт", головну роль в якому виконала Анджеліна Джолі. Про це повідомляє видання Screen Daily.

Голлівудська студія пропонує адаптацію телемережам і партнерам-виробникам і шукає покупців на виставці European Film Market, яка проходить одночасно з Берлінським кінофестивалем.

У повнометражному фільмі Філліпа Нойса, що вийшов в 2010 році, Джолі зіграла офіцера ЦРУ Евелін Солт, звільнену з північнокорейського табору до того як стало відомо, що вона є російським агентом, мета якого - вбивство президента Сполучених Штатів. Вимушена тікати, Солт намагається довести свою невинність. Фільм заробив у світовому прокаті 293 мільйони доларів при бюджеті 110 мільйонів. У 2011 році було оголошено, що Джолі повторить свою роль в сиквелі, сценарій до якого почав писати Курт Віммер, який працював в оригінальній картині. Але плани по виробництву продовження так і не здійснилися.



Старший віце-президент Sony Pictures Entertainment Дієго Суарез в своєму коментарі сказав наступне: "Ми хочемо представити цю історію Європі в зовсім іншому ракурсі".
 
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: Salt, Дієго Суарез, серіал, Солт, новини, Sony | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |