RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 28 » Sony почала роботу над жіночою версією «Мачо і ботан»
11:57
Sony почала роботу над жіночою версією «Мачо і ботан»
Портал The Tracking Board ділиться ексклюзивною інформацією про те, що компанія Sony почала роботу над спін-оффом фільму «Мачо і ботан», головні ролі в якому виконали Джона Хілл і Ченнінг Татум. Новий проект, як повідомляє джерело, являє собою жіночу версію успішної комедії. Для написання сценарію спін-оффу студія запросила Люсію Аньєлло і Пола В. Даунса.

Спочатку в основу популярної франшизи лягло телевізійне шоу «Джамп стріт, 21» (21 Jump Street), створене Патріком Хесбургом і Стівеном Джеєм Кеннеллом. Головних героїв, поліцейських, що працюють під прикриттям в середній школі, тоді зіграли Джонні Депп і Пітер Делуїс. Фільм 2011 року і його сиквел завоювали позитивні відгуки як критиків, так і глядачів.



Хілл і Татум повернуться до ролей Шмідта і Дженко в майбутній третій частині франшизи, яка, за словами режисерів Філа Лорда і Кріса Міллера, відтепер включає в себе фальшиві сиквели, показані у фінальних титрах другого фільму, в якості канонів. Також ми повідомляли про те, що студія Sony в найближчі кілька років планує створити кросовер «Мачо і ботана» і «Людей у ​​чорному».



Аньєлло і Даунс, сценаристи нового проекту, на даний момент працюють разом над серіалом «Брод Сіті» (Broad City). Також вони зрежисирували комедійні короткометражки Emmy Training Day з Меліссой МакКарті і Life After Emmy.
Переглядів: 556 | Додав: Elnino | Теги: жіноча версія, новини, спін-офф, мачо і ботан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |