RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 17 » Sony Pictures запускає у виробництво «Пасажирів»
20:53
Sony Pictures запускає у виробництво «Пасажирів»
Після успіху "Світу Юрського періоду" проекти за участю Кріса Претта починають "розлітатися", як гарячі пиріжки. Як повідомляє видання The Wrap, глава студії Sony Pictures Том Ротман дав "зелене світло" виробництву фантастичного фільму "Пасажири".

Як і очікувалося, гонорар Претта збільшився з 10 до 12 мільйонів доларів, а виконавиця головної жіночої ролі Дженніфер Лоуренс дійсно отримає 20 мільйонів доларів, плюс відсоток від прибутку у випадку фінансового успіху картини. Очікується, що зйомки стартують у вересні 2015 року. Виробничий бюджет проекту буде скорочений з 150 до 120 мільйонів доларів, завдяки податковим пільгам. У кріслі режисера опиниться номінант на премію Американської Кіноакадемії Мортен Тільдум.



Нагадаємо, що дія картини відбуватиметься на борту зорельота, що відправився в далеку подорож, більшу частину якого екіпаж і пасажири повинні провести в кріогенному сні. За сюжетом один з пасажирів, який знаходився на борту раптово прокидається за 90 років до закінчення польоту. Не маючи можливості знову зануритися в анабіоз і розуміючи, що 90 років на самоті - не найкраща доля, герой будить одну з пасажирок.

Проект розроблявся з 2010 року. Спочатку передбачалося, що фільм зніматимуть студії Weinstein Company і Focus Features, а титульні ролі виконають Кіану Рівз і Рейчел МакАдамс.
Переглядів: 497 | Додав: Elnino | Теги: Кріса Претт, Пасажири, новини, Дженніфер Лоуренс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |