RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 31 » Sony Pictures відзвітувала про величезні збитки
11:00
Sony Pictures відзвітувала про величезні збитки
Кіностудія Sony Pictures відзвітувала про великі збитки за період з квітня по червень 2016 року. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, фінансові втрати компанії склали 103 мільйони доларів, не дивлячись на те, що продажі її продукції виросли в порівнянні з тим же періодом 2015 року на 20 відсотків у доларовому еквіваленті і на сім відсотків у перерахунку в ієни.

Стверджується, що виправити становище не допоміг ні успішний прокат деяких кінопроектів студії, на кшталт мультфільму "Angry Birds в кіно", який заробив понад 340 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 73 мільйони доларів, ні доходи від реклами в Індії і Південній Америці, які виросли в порівнянні з минулого роком, ні вартість ліцензування телевізійних показів, що підвищилася.



Єдиною втіхою дл студії може служити той факт, що падіння виявилося меншим, ніж за той же період 2015 року. Погіршення фінансових показників змусило керівництво Sony Pictures переглянути свій прогноз до кінця поточного року, знизивши очікувані доходи на дев'ять відсотків.

Варто також відзначити, що материнська Sony Corp. заявила про те, що її чистий дохід у цьому кварталі склав 205 мільйонів доларів, що на 74 відсотки менше, ніж у 2015 році. Основні втрати зафіксовані в департаментах мобільних пристроїв.
Переглядів: 722 | Додав: Elnino | Теги: кіно, збитки, новини, Sony Pictures | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |