RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Sony Pictures відроджує проект «Клеопатра»
00:00
Sony Pictures відроджує проект «Клеопатра»
Студія Sony Pictures відроджує проект під назвою "Клеопатра", присвячений знаменитій єгипетській цариці і її впливу на світову історію. Як повідомляє видання Deadline, у картини з'явився новий автор сценарію Девід Скарпа.

Чи означає це, що глядачі зможуть побачити картину, в якій головну роль мала намір зіграти Анджеліна Джолі, в найближчому майбутньому, поки невідомо. Студія не анонсувала можливий знімальний або прокатний графік фільму.

Нагадаємо, що студія намагалася розпочати реалізацію цього проекту ще з 2009 року. У різні роки серед його можливих постановників значилися Девід Фінчер, Пол Грінграсс і навіть Джеймс Кемерон. Але всі вони в підсумку відмовилися від режисерських постів, так як підготовчий період дуже затягнувся. Картина повинна бути заснована на книзі Стейсі Скіфф "Життя Клеопатри".



Чи зацікавлена ​​як і раніше в цій ролі Анджеліна Джолі ("Біля моря") , поки невідомо. Нагадаємо, що раніше звістка про її участь в проекті розбурхала чорношкірі організації США, які були обурені тим, що єгипетську царицю збирається грати біла актриса. Образ Клеопатри експлуатувався Голлівудом неодноразово. У 1934 році її зіграла Клодетт Кольбер, в 1945 році - Вів'єн Лі, а в 1963 році - Елізабет Тейлор.
Переглядів: 666 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Анджеліна Джолі, новини, Sony Pictures | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |