RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 2 » Sony Pictures відмовилася від фільму по грі «Uncharted»
23:02
Sony Pictures відмовилася від фільму по грі «Uncharted»
Кіностудія Sony Pictures відмовилася від зйомок фільму під назвою "Незвідане: Удача Дрейка", заснованого на серії популярних ігор "Uncharted". Як повідомляє видання IGN, картина більш не фігурує в прокатному графіку студії. Раніше її планувалося представити глядачам 30 червня 2017 року. Ніяких офіційних коментарів з цього приводу поки не надходило.

Відзначимо, що Sony Pictures намагалася зняти фільм за мотивами циклу протягом багатьох років. До середини 2015 року її постановником значився Сет Гордон, але він покинув проект через якісь творчі розбіжності з новим керівником студії Sony Pictures Томом Ротманом.



Надалі підготовкою сценарію зайнявся Джо Карнахан, який неодноразово давав зрозуміти, що він готовий зайняти і режисерський пост. Однак навесні 2016 року творець гри Ніл Дракманн заявив, що нічого не знає про терміни реалізації проекту. "Коли вони прийдуть до нас і покажуть готовий сценарій, ми, природно, прокоментуємо, що, на нашу думку, спрацює, що - ні. Я чув, що у них якийсь новий сценарист, але з тих пір ніяких відомостей з цього приводу у нас немає ", - сказав тоді він. З тих пір, незважаючи на вже заявлену дату прем'єри, ніяких відомостей про майбутню екранізацію не було.

Гра "Uncharted 4: Шлях злодія" була представлена ​​користувачам 10 травня 2016 року.
Переглядів: 664 | Додав: Elnino | Теги: Незвідане, кіно, Удача Дрейка, новини, Sony Pictures, Uncharted | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |