RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 24 » Sony Pictures відклала прем'єру мультфільму «Людина-павук»
11:37
Sony Pictures відклала прем'єру мультфільму «Людина-павук»
Кіностудія Sony Pictures перенесла прем'єру повнометражного анімаційного фільму "Людина-павук". Як повідомляє видання Variety, замість 20 липня 2018, як планувалося раніше, проект буде представлений глядачам 21 грудня того ж року. Причини зміни прокатного графіка не уточнюються.

Варто відзначити, що ймовірним конкурентом мультфільму стане третя частина "Аватара", яка повинна вийти в прокат приблизно в цей же час, а отже, Sony Pictures перестала розглядати свій проект як потенційний блокбастер. За створення мультфільму відповідатимуть режисери Філ Лорд і Кріс Міллер, автори мультфільму "Лего. Фільм" і комедії "Мачо і ботан".



Нагадаємо, що раніше компанії Sony і Marvel домовилися про спільну експлуатацію образу знаменитого супергероя. Він буде представлений у фільмі Marvel "Перший месник 3: Протистояння" в травні 2016 року, а потім буде виконувати соло в картині Sony Pictures, яка вийде у світовий прокат 28 липня 2017. Продюсером обох проектів буде глава студії Marvel Кевін Фейдж. Роль Пітера Паркера зіграє Том Холленд.

Надалі очікується, що Людина-павук з'явиться і в інших картинах, в тому числі фільмі "Зловісна шістка", прем'єра якого була спочатку намічена на листопад 2016 року, а потім скасована.
Переглядів: 507 | Додав: Elnino | Теги: мультфільм, Людина-павук, новини, Sony Pictures, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |