RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 23 » Sony Pictures розширює співпрацю з Marvel
23:54
Sony Pictures розширює співпрацю з Marvel
Кіностудія Sny Pictures планує розширити свою співпрацю з компанією Marvel. Про це розповів в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter її керівник Том Ротман. "Так, безсумнівно. Наше партнерство з Marvel надзвичайно ефективне", - сказав він, не уточнивши, про які саме проекти йдеться.

Відзначимо, що перед укладенням угоди у Sony були великі плани з приводу третього фільму про Людину-павука і його спін-офф, який повинен був бути присвячений Зловісній шістці. Були також розмови про сольний фільмі про Венома і кінопроект, сфокусований на жіночих персонажах всесвіту Людини-павука. В результаті студія відмовилася від них.



"Sony володіє всіма необхідними повноваженнями, - додав Ротман, розповідаючи про робочі відносини двох студій. - Але прийняття творчих рішень - прерогатива Marvel, так як вони добре знають, що роблять".

Нагадаємо, що Людина-павук був представлений в картині "Перший месник 3: Протистояння", яка заробила в світовому прокаті більше одного мільярда доларів. Надалі планується випуск кількох сольних фільмів, присвячених супергероєві, а також його участь в інших кінопроектах Marvel. Займатися виробництвом буде глава студії Marvel Кевін Фейдж.
Переглядів: 718 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, новини, Sony Pictures, Том Ротман, комікси, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |