RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 26 » Sony Pictures придбала права на екранізацію «Роботеха»
21:49
Sony Pictures придбала права на екранізацію «Роботеха»
Як повідомляє Variety, студія Sony Pictures придбала у кінокомпанії Warner Bros. права на екранізацію знаменитого аніме-серіалу «Роботех» (Robotech). Минулого місяця керівництво WB призначило сценаристом картини Майкла Гордона («300 спартанців»). Разом з продюсерами Джанні Нуннарі і Марком Кантоном він продовжить роботу над проектом вже для студії Sony.

Інтерес до «Роботех» в різний час виявляли такі голлівудські зірки, як Тобі Магуайр і Леонардо ДіКапріо, але студія WB так і не зважилася запустити картину в роботу. За відомостями інсайдерів, Sony розглядає цей проект як один з найбільш пріоритетних, розраховуючи створити на основі першого фільму успішну франшизу.

Курирувати екранізацію будуть Даг Белград, Майкл де Лука і Меттью Мілам. Боси WB розглядали як претендента на режисерське крісло Андреса Мускетті, але поки не повідомляється, чи продовжать з ним переговори нові господарі франшизи.



«" Роботех "унікальний тим, що він успішно поєднує видовищність і ретельне опрацювання персонажів, - заявив Майкл де Лука. - Історія про любовний трикутник, яка відбувається на межі вимирання світу дозволить створити багатий всесвіт, який дасть нам нескінченні можливості для творчості ».
Переглядів: 1133 | Додав: Elnino | Теги: Sony Pictures, новини, фільм, Роботех | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |