RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 18 » Софі Тернер натякнула на подальшу долю Санси Старк
20:53
Софі Тернер натякнула на подальшу долю Санси Старк
У сьомому сезоні "Гри престолів" Санса Старк може вибрати прямо протилежні напрямки - скласти компанію Пітеру Бейлішу (Ейдан Гіллен) або примкнути до Джона Сноу (Кіт Харінгтон). Про це Софі Тернер, яка вже отримала в руки сценарій до наступного сезону популярного серіалу HBO, обмовилася виданню Variety.

Зокрема Тернер сказала наступне: "Беручи до уваги події фіналу шостого сезону, навіть не знаю, що може вирішити Санса. Стільки варіантів. Наприклад, вона може втекти з Мізинцем і перетворитися в злодійку і садистку. Або ж може об'єднатися зі своїм братом Джоном" .



Оскільки "Гра престолів" не церемониться зі своїми головними персонажами, Тернер не виключає ймовірної загибелі своєї героїні і міркує, як це могло б статися. "Довга, що триває цілий епізод смерть, тільки моя смерть, і нічого більше. Це станеться в останньому епізоді останнього сезону", - пожартувала Тернер.

У висновку актриса, яка нещодавно зіграла Фенікс в літньому кінокоміксі "Люди Ікс: Апокаліпсис", поскаржилася, що серіал близький до завершення. "Ну ми завжди знали, що буде сім або вісім сезонів. Це, правда, дуже сумно. Сумно думати про своє життя без" Гри престолів ". Не тільки тому, що все відбувалося як у справжній сім'ї - всі з'їжджалися разом раз на рік влітку , а тому що "Гра престолів" завжди була безпечним гніздом. Коли серіал закінчиться, не знаю, що буде далі. Я прямо відчуваю, що можу поринути в глибоку, глибоку депресію. Це буде дуже дивно. Я впевнена, всі будуть дуже сумувати за серіалу ".
Переглядів: 683 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Гра престолів, 7 сезон, HBO, новини, Санса Старк, Софі Тернер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |