RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 27 » Снайпер і надалі лідирує в США
01:01
Снайпер і надалі лідирує в США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 23 по 25 січня.

За результатами минулого тижня, перше місце в американському прокаті втримала біографічна військова драма «Снайпер» від режисера Клінта Іствуда. За вихідні стрічка просіла всього на 27% і змогла заробити ще $ 64,3 млн. Зараз загальна каса картини становить $ 200 млн і, за оцінками фахівців, ця сума може збільшитися до $ 350-400 млн. Нагадаємо, що нещодавно драма отримала цілих шість номінацій на «Оскар» і дві номінації на премію Британської кіноакадемії (BAFTA).



Друге місце в бокс-офісі дісталося новачку прокату - трилеру «Шанувальник» режисера Роба Коена. За прем'єрний вікенд проект зібрав близько $ 15 млн. 



У трійці лідерів втрималася сімейна комедія Пола Кінга «Пригоди Паддінгтона». На другому тижні прокату картина втратила близько 34% своєї аудиторії, що дозволило їй заробити лише $ 12,3 млн. Зараз на рахунку проекту трохи більше $ 40 млн, і в кінцевому підсумку він повинен принести своїм творцям близько $ 70 млн.



Комедія «Шафер напрокат» від режисера Джеремі Гареліка за минулі вихідні поступилася конкурентам 43% аудиторії. За уїкенд фільм поповнив свою касу всього на $ 11 млн, тим самим збільшивши загальну суму зборів до $ 40 млн. Враховуючи динаміку прокату, картина навряд чи збере в США більше $ 60 млн.



Замикає огляд американського бокс-офісу кримінальний бойовик Олів'є Мегатона «Заручниця 3». На третьому тижні прокату фільм втратив аж 48% глядачів, заробивши в кінотеатрах всього $ 7,6 млн. Зараз загальна каса картини становить $ 76 млн, і ця сума все ще може збільшитися до $ 100 млн.

Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: новини, бокс оффіс, Американський снайпер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |