RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 12 » Слух про 150-мільйонний гонорар Деніела Крейга спростували
22:27
Слух про 150-мільйонний гонорар Деніела Крейга спростували
Інформація про те, що студія Sony Pictures готова заплатити Деніелу Крейгу 150 мільйонів доларів за зйомки в двох епізодах "бондіани", не відповідає дійсності. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Vanity Fair.

Вказуються дві головні причини неможливості такого сценарію розвитку подій. По-перше, студія Sony Pictures, якій ще тільки належить добитися продовження свого дистриб'юторського контракту, що дає їй право на прокат фільмів про Джеймса Бонда, не може приймати таких рішень самостійно. Їй в будь-якому випадку необхідно заручитися згодою компанії Eon Productions, що володіє всіма правами на "бондіану".



По-друге, коментарі Крейга, який стверджував, що він "краще поріже собі вени, ніж зніметься в продовженні циклу" надзвичайно засмутили керівництво студії MGM, яка знімає картини про агента 007. За словами анонімного джерела, її керівник Гері Барбер особисто подзвонив Крейгу після публікації інтерв'ю з ним і "буквально накричав на нього".

Таким чином, незважаючи на те, що контрактні зобов'язання все ще пов'язують Деніела Крейга з творцями "бондіани", участь актора в черговому продовженні залишається під великим питанням, а його заміна на більш молодого актора все ще можлива.
Переглядів: 669 | Додав: Elnino | Теги: 150 мільйонів, 007, бонд, Деніел Крейг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |