RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 9 » Скромний старт Чаппі
16:11
Скромний старт Чаппі
Представляємо вашій увазі огляд американського бокс-офісу за період з 6 по 8 березня.

За результатами минулого тижня, лідером американського прокату став фантастичний кримінальний трилер «Робот на ім'я Чаппі» від режисера Ніла Бломкампа. За дебютний вікенд картина зібрала лише $ 13,3 млн, що істотно нижче попередніх проектів цього фільммейкера. Для порівняння, його «Район №9» та «Елізіум» заробили на старті $ 37,4 млн і $ 29,8 млн відповідно. Навіть  «Піднесення Юпітер», який провалився по всіх статтях відкрився з результатом $ 18,4 млн.

«Чаппі» отримав нейтральні відгуки глядачів і критиків (30% на Rotten Tomatoes і оцінку «В» на CinemaScore), що в подальшій перспективі навряд чи дозволить йому зібрати понад $ 35 млн в домашньому прокаті.



На другій сходинці розташувався лідер минулого тижня - кримінальна мелодрама «Фокус» від режисерського дуету Гленна Фікарра і Джона Рекуа. За вихідні фільм просів на 46%, поповнивши свою касу лише на $ 10 млн. У цілому стрічка заробила в США вже більше $ 34,6 млн, і за оцінками фахівців, підсумковий дохід картини складе $ 55-60 млн.



Ще одним новачком прокату, який зумів пробитися в трійку лідерів, стала комедійна драма Джона Меддена «Готель" Меріголд ". Заселення триває ». За свої дебютні вихідні проект заробив $ 8,6 млн. Для порівняння, перший фільм серії стартував з результатом $ 6,4 млн, але це було ще в 2012 році. В цілому, американський глядач досить тепло зустрів сиквел, так що до кінця прокату стрічка повинна принести своїм творцям не менше $ 30 млн.



На четверту сходинку спустився режисер Меттью Вон і його пригодницький шпигунський трилер «Kingsman: Секретна служба». За вихідні фільм втратив 30% аудиторії і зміг поповнити свою касу всього на $ 8,3 млн. На сьогоднішній день екранізація коміксу вже заробила $ 98 млн, а підсумковий дохід картини від американського прокату повинен скласти близько $ 115 млн.



Нарешті, завершує наш огляд американського бокс-офісу сімейна анімаційна комедія «Губка Боб: Життя на суші» від режисера Пола Тіббіта. Через п'ять тижнів після прем'єри, мультфільм виявився на п'ятому рядку рейтингу з тижневою виручкою $ 7 млн. У цілому американський глядач уже залишив на сеансах картини $ 149 

Переглядів: 620 | Додав: Elnino | Теги: бокс - офіс, Робот на ім'я Чаппі, новини, чаппі, робот | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |