RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 12 » Скотт Іствуд зіграє в бойовику «Форсаж 8»
10:33
Скотт Іствуд зіграє в бойовику «Форсаж 8»
В акторському складі фільму "Форсаж 8" відбулося чергове поповнення. Як повідомляється на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Twitter, до неї приєднався Скотт Іствуд. "У персонажа Курта Рассела, містера Ніхто, з'явився новий протеже. Скотт Іствуд, ласкаво просимо в сім'ю" Форсажу "", - говорить коментар до фотографії актора.

"Мені важко підібрати потрібні слова, щоб висловити наскільки я щасливий потрапити в наступну серію" Форсажу ". Для мене ця серія більше, ніж франшиза, це вже спадщина. Всі ці прекрасні актори, які присвятили їй стільки років, стали справжньою родиною. Не можу дочекатися моменту, коли мені буде дозволено приєднатися до неї. Поки я не можу надати якісь деталі, лише скажу, що зіграю нового героя, який працює з персонажем Курта Рассела ", - йдеться в заяві самого Іствуда.



Раніше повідомлялося, що у восьмій серії бойовика будуть зніматися Дуейн Джонсон, Шарліз Терон, Він Дізель, Джейсон Стетхем, Лукас Блек, Мішель Родрігес, Єва Мендес, Тайріз Гібсон, Лудакріс і інші актори. Прем'єра заявлена ​​на 14 квітня 2017 року. Очікується, що "Форсаж 8" дасть старт фінальній трилогії, яка завершиться в 2021 році.
 
Переглядів: 668 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Скотт Іствуд, зірки, фільм, новини, Форсаж 8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |