RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 29 » «Скажені пси» не повернуться з другим сезоном
17:43
«Скажені пси» не повернуться з другим сезоном
Нова драма з елементами чорної комедії потокового сервісу Amazon "Скажені пси" не повернеться з другим сезоном. Про це повідомив виконавчий продюсер серіалу Шон Райан. Його слова цитує видання The Hollywood Reporter.

У серії повідомлень в Twitter Райан розповів про рішення відео-сервісу не продовжувати серіал, незважаючи на те, що "він стартував краще за багато інших шоу Amazon".

Райан зізнався, що "Скажені пси" спочатку задумувалися як серіал з обмеженим числом епізодів. Однак для того, щоб серіал взагалі замовили до виробництва, Amazon хотів знати, чи існує можливість для наступних сезонів.



"Ми з творцем і виконавчим продюсером Крісом Коулом сказали їм, що подумаємо над цим питанням, але тільки після того, як завершиться перший сезон, - сказав Райан. - У нас відбулися переговори з главою Amazon Studios Роєм Прайсом і його командою в цей четвер. ми з Крісом представили історію для другого сезону, який, як ми вірили, відбудеться. у підсумку в Amazon відмовилися від неї, а ми не захотіли робити ту, яку в свою чергу вони запропонували нам ".

Райан підкреслив правильність прийнятого їх з Коулом рішення не погоджуватися на "прилизану" версію історії для другого сезону "Скажених псів", запропоновану Amazon.

 Прем'єра серіалу відбулася в січні 2016 року у Amazon.
Переглядів: 725 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, Шон Райан, новини, Скажені пси, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |