RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 10 » Скарлетт Йоханссон зіграє в ремейку «Створіння з Чорної лагуни»?
23:31
Скарлетт Йоханссон зіграє в ремейку «Створіння з Чорної лагуни»?
Портал The Tracking Board повідомляє про те, що студія Universal запропонувала Скарлетт Йоханссон головну роль у римейку «Створіння з Чорної лагуни», класичного хоррору Джека Арнольда 1954 року.

Оригінальний фільм розповідав про те, як під час експедиції по Амазонці група вчених виявляє дивну істоту - наполовину людину, наполовину рибу. Головну героїню, на яку пізніше рівнялись багато зірок хоррорів, зіграла Джулі Адамс, а сама картина згодом отримала два сиквела.

Ідея ремейка класичного фільму жахів з'явилася ще в 1982 році, коли у франшизу планував повернутися Джек Арнольд, режисер оригіналу. Однак проект згорнули, а за минулий час створити власну версію намагалися Джон Карпентер, Гері Росс і Брек Ейснер, а також Гільєрмо дель Торо.



Продюсерські функції нового ремейка покладені на Гері Росса, Робіна Біссела, Марка Абрахама та Еріка Ньюмана, а сценарій написав той же Росс у співавторстві з Джеффрі Блітцом, Теді Серефьяном і Полом Шойрінгом.



Зовсім скоро Скарлетт Йоханссон можна буде побачити в одному з найбільш очікуваних блокбастерів 2015 року - «Месники: Ера Альтрона», а в планах у актриси - робота над «Книгою джунглів» і зйомки в кримінальному бойовику «Привид в обладунках».
Переглядів: 504 | Додав: Elnino | Теги: Створіння з Чорної лагуни, Скарлетт Йоханссон, ремейк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |