RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 5 » Син Альфонсо Куарона зніме новий фільм про Зорро
11:09
Син Альфонсо Куарона зніме новий фільм про Зорро
Незалежні студії Lantica Media і Sobini Films мають намір зняти новий фільм, присвячений Зорро. Сценаристом і постановником картини призначений Хонас Куарон, син відомого режисера Альфонсо Куарона. Зміст картини з робочою назвою "Z" поки не уточнюється, відомо лише, що дія відбуватиметься в постапокаліптичному майбутньому.

Очікується, що зйомки стартують влітку 2016 року і пройдуть переважно на майданчиках студії Pinewood в Домініканській республіці. Lantica Media візьме на себе фінансування проекту, а міжнародною дистрибуцією фільму буде займатися компанія Pantelion Films. Виконавці головних ролей на момент написання даної замітки не називалися.



Відзначимо, що раніше студія 20th Century Fox збиралася зняти фільм про Зорро і довірити головну роль акторові Гаелю Гарсії Берналю. Дія також передбачалося перенести в майбутнє. Однак цей проект так і не був реалізований.

Останньою відомою вдалою екранізацією легенд про каліфорнійського месника в масці став фільм "Маска Зорро", який вийшов в 1998 році. Головну роль в ньому зіграв Антоніо Бандерас. Фільм заробив у прокаті понад 250 мільйонів доларів.
 
Переглядів: 846 | Додав: Elnino | Теги: Хонас Куарон, фільм, новини, Sobini Films, Lantica Media, Зорро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |