RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 7 » «Сімпсони» продовжені відразу на два сезони
21:57
«Сімпсони» продовжені відразу на два сезони
Канал Fox продовжив популярний анімаційний серіал "Сімпсони" ще на два сезони 29-й і 30-й. На момент написання новини існує 635 епізодів, а після виходу 29-го і 30-го сезонів їх буде вже 669. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. 

"Це ще один з рекордних моментів в історії, - йдеться в офіційній заяві представників Fox TV Group Дано Уолден і Гері Ньюмана. - "Сімпсони" означають дуже багато для всієї нашої компанії, а також продовжують надавати великий культурний вплив у всьому світі. Ми вітаємо всіх, хто трудився над епізодами серіалу, і висловлюємо подяку акторам, які беруть участь в озвучуванні героїв, продюсерам, сценаристам і знімальній групі. ви всі є однією великою колекцією надзвичайно талановитих і працьовитих особистостей. і ми, і фанати по всьому світу, дякуємо вам за те, що ви робили всі ці роки. і ми щасливі надати ще більше епізодів настільки вірній аудиторії ".



Нагадаємо, що вже в середині 28 сезону" Сімпсони "отримали звання найтривалішого телевізійного шоу в історії телебачення. На додаток до серіалу компанія Fox TV Group у партнерстві з Universal Studious випустила два повнометражних анімаційних фільми в 2007 і 2012 роках. Нові сезони серіалу будуть випущені в 2017 і 2018 роках.
Переглядів: 800 | Додав: Elnino | Теги: мультсеріал, 30 сезон, Fox, новини, 29 сезон, Сімпсони | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |