RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 29 » Сільвестр Сталлоне зіграє главу мафії в серіалі «Омерта»
11:32
Сільвестр Сталлоне зіграє главу мафії в серіалі «Омерта»
Тричі номінант на премію "Оскар" Сільвестр Сталлоне завершує підписання угоди на участь в титульній ролі в адаптації роману Маріо П'юзо "Омерта", якою займається Антуан Фукуа ( "Тренувальний день"). "Омерта" є третьою книгою трилогії, яка починається "Хрещеним батьком" і "Останнім доном". Передбачається, що Сталлоне зіграє главу мафії. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

За твердженнями джерел, канал для майбутнього серіалу ще не знайдений, а зйомки пілота почнуться на початку поточного літа. Ці ж джерела вважають, що проект невдовзі буде проданий кабельному каналу або потоковому сервісу. Книга, на якій заснований серіал, вийшла в друк у 2000 році, через рік після смерті двічі лауреата премії "Оскар" Пьюзо.



Для Сталлоне це буде перший сценарний телевізійний серіал в кар'єрі. На момент написання замітки актор виступає в якості виконавчого продюсера не-сценарного спортивного шоу "Strong", що стартував в цьому місяці на NBC. Незважаючи на те, що Сталлоне не вдалося отримати "Оскар 2016" за роль другого плану у фільмі "Крід: Спадщина Роккі", робота 69-річного актора отримала високу оцінку критиків.

Кілька місяців тому Фукуа підписав багаторічний контракт з компанією Weinstein Co., і, схоже, "Омерта" буде його перший проектом.
Переглядів: 682 | Додав: Elnino | Теги: Антуан Фукуа, серіал, Омерта, новини, Сільвестр Сталлоне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |