RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 5 » Сільвестр Сталлоне більше не повернеться до образу Рембо
22:37
Сільвестр Сталлоне більше не повернеться до образу Рембо
Незважаючи на анонсовану раніше підготовку до зйомок п'ятого фільму, присвяченого Джону Рембо, Сільвестр Сталлоне не має наміру більше повертатися до образу прославленого ветерана. Про це сам актор розповів в інтерв'ю виданню Variety.

"Моє серце прагне до цього, але тіло велить" залишатися вдома ". Це як бійці, які виходячи на останній бій і відправляються в нокаут. Варто відставити це комусь ще", - сказав Сталлоне. За словами актора, він "задоволений тим станом, в якому залишив Рембо у четвертій серії". "Мені нічого більше додати. Коли вони попросили мене зняти ще одного" Рембо ", я сказав їм:" Якщо я не можу зняти фільм краще, ніж був останній, а я точно не зможу, то навіщо мені це робити ".

Сільвестр Сталлоне також підкреслив, що він не має відношення до телевізійного серіалу телеканалу FOX, в якому сюжет будуватиметься навколо сина Джона Рембо. "Це дуже делікатне питання - заміна головного героя його сином. Я бачив сина Фліка, сина Тарзана, сина Кінг Конга, сина Годзілли. Це дуже непростий варіант", - додав він.



Відзначимо, що ще в 2014 році Сільвестр Сталлоне стверджував, що зніметься в п'ятому фільмі, і він стане заключною частиною франшизи. "Я збираюся стати справжнім м'ясником, але м'ясником з інтелектом", - говорив він в одному з інтерв'ю.
Переглядів: 751 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Fox, новини, Рембо 5, Сільвестр Сталлоне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |