RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 12 » Сиквел «Всесвітньої війни Z» позбувся режисера
13:27
Сиквел «Всесвітньої війни Z» позбувся режисера
Сиквел фантастичного фільму "Всесвітня війна Z" позбувся режисера. Як стверджує видання Variety, через конфлікт знімальних графіків проект покинув постановник Хуан Антоніо Байона. Тим не менш, кіностудія Paramount не має наміру відмовлятися від виробництва картини, прем'єра якої вже заявлена ​​на 9 червня 2017 року.

Прокатний графік припускає, що новий режисер повинен бути призначений вже найближчим часом, проте представники студії не уточнили термінів пошуку адекватної заміни. Сюжет продовження поки не уточнювався, відомо лише, що, як і перша частина, фільм буде заснований на творі Макса Брукса, в якому розповідається про наслідки глобальної епідемії, що перетворила велику частину населення Землі в м'ясоїдних зомбі.



Бред Пітт знову зіграє роль співробітника Організації Об'єднаних Націй, якому доручено розслідування обставин виникнення пандемії. Він також стане одним з продюсерів сиквела.

Нагадаємо, що "Всесвітня війна Z" була представлена ​​глядачам в 2013 році. Зйомки картини супроводжувала ціла серія скандалів і драматичних пригод, що викликало значне збільшення виробничого бюджету, що склав в підсумку 200 млн., доларів. Але фільм став міжнародним хітом, заробивши в прокаті більше 500 мільйонів доларів.
Переглядів: 635 | Додав: Elnino | Теги: сиквел, Хуан Антоніо Байон, режисер, Всесвітня війна Z, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |