RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 16 » Сиквел «Віджі» отримав режисера і головну героїню
13:41
Сиквел «Віджі» отримав режисера і головну героїню
Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, творці сиквела «Віджа. Смертельна гра» знайшли для хоррора режисера, а також виконавицю головної ролі.

Очолить зйомки другої частини Майк Фленеган, у фільмографії якого значиться цілком успішний жахливчик «Окулус» (стрічка зібрала $ 44 млн при скромному бюджеті в $ 5 млн). Сам же Фленеган і написав сценарій до сиквелу «Віджі», у чому йому допоміг колега по тому ж «Окулусу» Джеф Ховард.

Крім того, актриса Анналіза Бассо, яка виконала одну з ролей в «Окулусі», готова проявити свій акторський талант і в другому фільмі «Віджі», де їй належить зіграти головну героїню - дівчину, яка важко переживає смерть батька. І звичайно, як і в першій частині, в центрі подій виявиться старовинна спіритична дошка.



Продюсерські функції проекту покладені на Майкла Бея, Бредлі Фуллера, Ендрю Форма, Джейсона Блума, Брайана Голднера і Стівена Девіса. Прем'єра сиквела призначена на 21 жовтня 2016 року.

Нагадаємо, що перший фільм, що вийшов на екрани в 2014 році, став хітом бокс-офісу - він зумів зібрати у світовому прокаті більше $ 102 млн при бюджеті всього в $ 5 млн. Незважаючи на те, що хоррор припав до душі глядачам, критики його вилаяли.
Переглядів: 649 | Додав: Elnino | Теги: сиквел, Віджа. Смертельна гра 2, новини, Майк Фленеган | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |