RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 21 » Сиквел «Того, що біжить в лабіринті» стартував гірше оригіналу
17:39
Сиквел «Того, що біжить в лабіринті» стартував гірше оригіналу
Осінь повністю вступила у свої права не тільки за вікном, але і в американському бокс-офісі: п'ятірку лідерів нарешті покинув останній представник літніх блокбастерів - бойовик «Місія нездійсненна:Нація ізгоїв» (хоча в десятці рейтингу стрічка все ж втрималася). При цьому перші рядки фінансового заліку дісталися новачкам минулого тижня.

Так, на першій позиції розмістився фільм «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем». Глядачі вирішили допомогти бідним глейдерам, які тільки вибралися з лабіринту і вже потрапили в чергову халепу, і вийняли зі своїх кишень $ 30,3 млн. Сиквел дещо поступився першому фільму «Той, що біжить лабіринтом», який минулого року в цей же час дебютував з сумою $ 32, 5 млн.

Критикам до душі припало рішення режисера Уеса Болла трохи відійти від сюжету книг Джеймса Дашнера. Крім того, на відміну від першої частини, де герої перебували в замкнутому лабіринті, в продовженні у постановника був простір для польоту фантазії. І Болл не підвів - «Випробування вогнем» виглядає на одному диханні, а сцен, під час яких глядачеві захочеться позіхнути від нудьги, практично немає. Правда, при цьому рецензенти відзначили, що Боллу слід було б більше уваги приділити характерам самих героїв, ніж змушувати їх постійно з кимось битися.



Другий рядок рейтингу дістався новому фільму з Джонні Деппом - кримінальній драмі «Чорна меса». Бостонський гангстер Уайті Балджер зміг вибити з відвідувачів кінотеатрів $ 23,4 млн. Прем'єра фільму відбулася на Венеціанському кінофестивалі, після чого критики відразу ж почали робити ставки на те, чи отримає Депп номінацію на «Оскар». Вперше за довгий час акторові дісталася роль, в якій він сповна зміг реалізувати свій драматичний талант. У стрічці Скотта Купера Джонні зіграв самого Балджера, а його екранним партнером став Джоел Еджертон, який останнім часом все частіше дивує нас своєю бездоганною грою. Як і будь-який фільм про мафію, «Чорна меса» сповнена сцен насильства, але вони досить органічно вписуються в канву сюжету, так що найбільше критиків налякав погляд Уайті, буквально спопеляючий співрозмовників, а заодно і глядачів.



Третє місце за результатами вікенду зайняв хоррор М. Найта Шьямалана «Візит», що поклав у свою скарбничку ще $ 11,4 млн. Новий проект режисера «Шостого відчуття» можна назвати своєрідним поверненням після невдалих спроб завоювати глядацьку увагу картинами «Після нашої ери» і « Володар стихій". Невигадлива історія про брата і сестру, які вирушили на вихідні до своєї дивної бабусі, любителям страшилок сподобалася. На даний момент загальна домашня каса стрічки становить $ 42,3 млн, що, враховуючи скромний виробничий бюджет в $ 5 млн, можна вважати відмінним результатом.



На четверту сходинку опустився лідер минулого тижня - трилер «Ідеальний хлопець» з Майклом Ілі у головній ролі. Фільму вдалося зібрати додаткові $ 9,6 млн., а його загальні досягнення в США оцінюються зараз сумою $ 41,4 млн. Картина Девіда М. Розенталя підкорила кіноманів вдало підібраним акторським складом: Сена Латан ідеально втілила образ жертви, а перетворення Майкла Ілі з ідеального хлопця в психопата вдалося на славу.



І замикає п'ятірку лідерів північноамериканського бокс-офісу ще один новачок минулого тижня - фільм Бальтазара Кормакура «Еверест». За сходженням на найвищу точку планети, нехай і віртуальним, глядачі віддали $ 7,6 млн., - значне досягнення з урахуванням того, що студія Universal випустила драму в обмежений прокат. Її можна було подивитися всього лише в 545 кінотеатрах США (у того ж «Того, що біжить в лабіринті» - 3 791). Рецензенти відзначили, що ісландському фільммейкеру вдалося із заснованого на реальних подіях бестселера Джона Кракауера створити захоплюючу дух екранну пригоду.



На цьому тижні «Еверест» відкриється в усіх кінотеатрах Америки, а тому вже в прийдешні вихідні у стрічки Кормакура є всі шанси захопити лідерство в бокс-офісі.
Переглядів: 552 | Додав: Elnino | Теги: що біжить лабіринтом 2, Чорна меса, той, касові збори, Еверест | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |