RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 25 » Сиквел «Лего. Фільму» отримав режисера
21:04
Сиквел «Лего. Фільму» отримав режисера
Інформаційний портал THR повідомляє, що режисерський пост сиквела «Лего. Фільму »займе Роб Шраб. Продюсерські функції знову візьмуть на себе Ден Лін і Рой Лі, в чому їм допоможуть Філ Лорд і Кріс Міллер, які керували зйомками першої частини.

Деталі сценарію на даний момент не розголошуються. Його творцями виступлять Лорд і Міллер, які адаптують свою розповідь, написану у співавторстві з Джаредом Стерном і Мішель Морган.

Роб Шраб відомий своєю роботою над комедійними телевізійними проектами, серед яких серіали «Спільнота» (Community), «Мінді» (The Mindy Project) та «Дитяча лікарня» (Childrens Hospital). У скарбничці режисера є нагорода «Еммі» і номінації на премію Гільдії сценаристів і «Енні» за анімаційний фільм «Будинок-монстр».



«" Лего.Фільм "привернув увагу критиків і глядачів з усього світу завдяки своєму гумору, і веселощам - сказав в одному з інтерв'ю Грег Сілверман з Warner Bros. - Наша студія несказанно рада можливості продовжити співпрацю з LEGO Group. Ми щасливі вітати в наших рядах талановитого Роба Шраба, який очолить зйомки сиквела ».

«Лего. Фільм »зібрав у прокаті понад $ 468 млн, після чого студія Warner Bros. приступила до створення ще кількох анімаційних стрічок у співпраці з LEGO. Так, на 23 вересня 2016 намічений реліз Ninjago, а в травні 2017 вийде «Лего. Фільм: Бетмен ». Прем'єра сиквела «Лего. Фільму »має відбутися в 2018 році.

Переглядів: 593 | Додав: Elnino | Теги: Лего. Фільм, сиквел, Роб Шраб, 2018, лего фільм 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |