RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 19 » Сиквел «Дедпула» залишиться малобюджетним
20:04
Сиквел «Дедпула» залишиться малобюджетним
Сиквел фільму "Дедпул" залишиться малобюджетним і не буде перевантажений численними персонажами. Про це розповіли в інтерв'ю виданню Collider автори сценарію оригінальної картини Ретт Різ і Пол Верник.

"Нам не потрібен проект вартістю в 150 мільйонів доларів, який не відповідатиме духу всесвіту Дедпула. Адже він не піднімає міста в повітря і не бореться з інопланетянами, які намагаються захопити Землю. Це все не про Дедпула. Тому ми абсолютно задоволені тими бюджетними рамками, які намітила студія, і не маєм наміру розширювати їх під час роботи над продовженням ", - заявили сценаристи.



Ретт Різ і Пол Верник також підтвердили намір дати головному герою нового соратника в особі супергероя Кабеля. "Звичайно, ми не побачимо, як Дедпул і Кабель борються десь на далекій планеті, через триста років після подій першого фільму. Це буде невиправдано дорого і далеко від реальності Дедпула. На цій стадії самим адекватним буде лише поступове введення нових персонажів в ізольований , похмурий урбаністичний світ Дедпула ", - стверджують вони.

Нагадаємо, що студія FOX вже приступила до виробництва фільму "Дедпул 2", який планується випустити в прокат в 2017 або на початку 2018 року.
Переглядів: 791 | Додав: Elnino | Теги: Пол Верник, кіно, сиквел, Дедпул 2, новини, Ретт Різ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |