RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 29 » Сігурні Уівер змінить стать Мішель Родрігес
10:33
Сігурні Уівер змінить стать Мішель Родрігес
Колеги по фільму "Аватар" Мішель Родрігес і Сігурні Уівер зіграють у фантастичному трилері під назвою "Tomboy, A Revenger's Tale". Про це повідомляє видання Comingsoon.

Сюжет картини буде будуватися навколо найманого вбивці-чоловіка (Родрігес), який сам опиняється під прицілом у впливових гангстерських угруповань і вирішується на радикальну хірургічну операцію зі зміни статі. Роль підпільного доктора, який погоджується на ризикований експеримент дісталася Уївер. Знайшовши нову особистість, вже в жіночому вигляді головний герой вступає на стежку війни зі своїми супротивниками. Допомогу в помсті йому буде надавати таємнича медсестра на ім'я Джоні.



Постановником і сценаристом фільму призначений Уолтер Хілл, в активі якого такі відомі проекти, як "48 годин", "Красень Джоні", "Червона спека" і багато інших. Картину буде представлено потенційним покупцям на найближчому Американському кіноринку.

Що стосується інших перспективних робіт актрис, то в 2016 році Мішель Родрігес, найімовірніше, приступить до зйомок у восьмій частині "Форсажу". Сігурні Уівер ж знову збирається повернутися до образу Елен Ріплі в поки ще безіменному продовженні популярної франшизи "Чужий". Цей фільм, можливо, вийде в 2017 році.
Переглядів: 503 | Додав: Elnino | Теги: A Revenger's Tale, новини кіно, Tomboy, Мішель Родрігес, Сігурні Уівер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |