RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Сігурні Уівер зіграє лиходійку в «Захисниках»
21:41
Сігурні Уівер зіграє лиходійку в «Захисниках»
Сігурні Уівер перейшла на бік Зла. Як повідомляє видання Deadline, популярна актриса зіграє злодійку в майбутньому міні-серіалі Netflix і Marvell "Захисники". Номінатка на премію "Оскар" ( "Чужі") приєдналася до акторського складу супергероїчних шоу - Чарлі Кокса (Шибайголова), Крістен Ріттер (Джессіка Джонс), Майка Колтера (Люк Кейдж) і Фінна Джонса (Залізний кулак) - під час панелі, присвяченій четвертому іменному серіалу "Залізний кулак" виставці New York Comic Con.

Деталі, що стосуються персонажа Уівер, не розголошуються, як і точна дата прем'єри "Захисників". Оголошено, що зйомки серіалу стартують через кілька тижнів. Також стало відомо, що зірка "Шибайголови" Дебора Енн Уолл (Карен Пейдж) приєднається до Джона Бернтала (Френк Касл) в спін-оффі "Каратель".



"Для Marvel велика честь отримати актрису такого калібру і статусу, - прокоментував новину керівник Marvel TV Джеф Лоеб. - Вона за визначенням актриса вищого класу".

Незважаючи на продовження "Шибайголови" і "Джесіки Джонс" на третій і другий сезон відповідно, дати прем'єри обох серіалів поки не названі. Після впевненого старту "Люка Кейджа" 30 вересня 2016 року шоу, найімовірніше, буде продовжено на другий сезон. Що стосується "Залізного кулака", то його прем'єра відбудеться 17 березня 2017 року.
Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Сігурні Уівер, Netflix, Marvel, новини, Захисники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |