RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 17 » Showtime замовив виробництво музичної комедії
08:19
Showtime замовив виробництво музичної комедії
Канал Showtime, Джей Джей Абрамс і Кемерон Кроу знімуть комедію "Roadies". Про це з посиланням на кабельний канал повідомляє видання Showtime.

Лауреат премії "Оскар" Кроу ("Майже знамениті", "Джеррі Магуайер") напише сценарій, зніме і виступить продюсером годиної комедії, яка представить погляд з-за лаштунків на згуртований колектив, обслуговуючий в дорозі рок-групу. Вінні Холцман ("Моє так зване життя"), Абрамс і його виробничий партнер Брайан Берк ("Загублені") розділять функції виконавчих продюсерів. Спільним виробництвом серіалу, яке почнеться трохи пізніше в поточному році, займуться компанії Bad Robot Productions, Vinyl Films, Dooley & Company Productions і Warner Bros. Television.

Головні ролі в комедії виконають Люк Вілсон ("Абсолютне зло"), Карла Гуджино ("Сосни"), Імоджен Путс ("Володар любові"), Рейф Сполл ("Анонім"), Кейша Касл-Хьюз, Пітер Кембор ("Морська поліція: Лос-Анджелес"), виконавець репу Колсон Бейкер (Machine Gun Kelly) і Рон Уайт ("Таємниці Хейвена").



"Я давно хотів попрацювати з Джеєм Джеєм і Вінні і щасливий, що ми зможемо розповісти ці історії, - сказав Кроу, для якого серіал стане першим проектом на телебаченні, у своїй заяві. - У Showtime відмінні відносини з музичними проектами, і вони прекрасні партнери . Наш серіал просякнутий музикою і дружніми відносинами. З нетерпінням чекаємо 2016 року, коли зможемо представити на ваш суд наше шоу ".
Переглядів: 505 | Додав: Elnino | Теги: Кемерон Кроу, Showtime, Roadies, новини, Джей Джей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |