RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 22 » Шостий сезон серіалу «Вовченя» буде заключним
19:31
Шостий сезон серіалу «Вовченя» буде заключним
Шостий сезон молодіжної драми "Вовченя", знятої за мотивами повнометражного фільму 1985 "Вовченя" з Майклом Дж. Фоксом в головній ролі, буде заключним. Цю новину під час проведення щорічної панелі на виставці Comic-Con 2016 Сан-Дієго повідомили продюсери й актори серіалу. Драма повернеться в листопаді 2016 року на MTV з двадцятьма новими епізодами і завершиться в 2017 році сотою серією. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"" Перевертень "був неймовірною пригодою, яка захопила серця і уяву фанатів навіть більше, ніж ми розраховували. Бракує слів, щоб висловити, наскільки ми вдячні їм за підтримку, яку вони виявляли протягом шести років. Ми раді відправитися з нашими сміливими фанатами ще в одну останню приголомшливу подорож ", - сказав у своїй заяві шоураннер серіалу Джефф Девіс.

У четвер, 21 липня, актори серіалу, включаючи Тайлера Позі, Холланда Родена, Ділана Спрейберрі, Коди Крістіана і Кайліна Рамбо, приїхали на фестиваль в Сан-Дієго в сьомий раз. Іен Боен і Ебігейл Борн з'явилися на публіці в костюмах нових лиходіїв шоу - Примарних Гонщиків. Також був представлений новий трейлер до фінального сезону, який можна подивитися тут.
Переглядів: 1022 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 6 сезон, Teen Wolf, MTV. Вовченя, Перевертень, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |