RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 30 » Шостий сезон серіалу «Грімм» буде заключним
17:47
Шостий сезон серіалу «Грімм» буде заключним
Канал NBC оголосив про те, що майбутній шостий сезон фентезійної драми "Грімм" буде заключним. Про це повідомляє видання Entertainment Weelky.

Прем'єра шостого укороченого сезону, який налічує всього тринадцять серій, відбудеться 6 січня 2017 року. Серіал транслюватиметься, як зазвичай, по п'ятницях, проте виходити в ефір він буде о 20:00, на годину раніше, ніж раніше.

У двох заключних епізодах п'ятого сезону "Початок кінця" (частина перша і друга) були показані події, в ході яких сили Чорного Кігтя були придушені, а Нік (Девід Джунтолі) зустрівся зі знайомим противником в особі капітана Шона Ренара (Саша Ройз). Тепер, зайнявши посаду мера Портленда, Ренар має намір встановити в місті свій власний закон і порядок. Ніку належить захистити своє місто і тих, хто йому дорогий - свою дитину і Адалінду (Клер Коффі).



П'ятий сезон містичної казки збирав біля екранів 6,4 мільйона телеглядачів за тиждень з моменту ефіру з урахуванням переглядів в запису на DVR. У телевізійному сезоні 2016-2017 "Грімм" є другим про тривалості серіалом NBC, поступаючись першістю процедуралу "Закон і порядок. Спеціальний корпус".

NBC також оголосив дату прем'єри сучасної версії казки "Чарівник країни Оз". Дебют серіалу "Смарагдове місто" відбудеться відразу після прем'єри шостого сезону "Грімма" о 21:00 6 січня.
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Грімм, 6 сезон, новини, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |