RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 29 » Шостий сезон «Гри престолів» фінішував з рекордом
12:01
Шостий сезон «Гри престолів» фінішував з рекордом
Шостий сезон серіалу "Гра престолів" завершився на високій ноті з новим рекордом популярного телешоу. Як повідомляє видання Variety, епізод під назвою "Вітру зими", в якому загинули деякі з ключових персонажів, і повністю змінився політичний ландшафт Вестероса, привернув увагу 8,9 мільйона глядачів в Північній Америці.

Попередній рекорд серіалу - 8,1 мільйона глядачів був встановлений останнім епізодом п'ятого сезону. Для порівняння, фінал першого сезону дивилися лише близько трьох мільйонів американських телеглядачів. Відзначимо також, що в цілому шостий сезон "Гри престолів" подивилися в Північній Америці більше 23 мільйонів чоловік.



Нагадаємо, що дев'ята частина "Гри престолів" під назвою "Битва Бастардів", що вийшла на HBO 19 червня 2016 року, стала найбільш рейтинговим епізодом серед усіх телевізійних серіалів на IMDB.

Успіх шоу дозволив виконавцям ключових ролей оновити свої контракти з HBO. Згідно з підтвердженою вже інформацією, Пітер Дінклейдж, Кіт Харінгтон, Лена Хеді, Емілія Кларк і Нікола Костер-Вальдано, отримуватимуть близько півмільйона доларів за зйомки в кожному новому епізоді "Гри престолів".

Сьомий сезон серіалу буде представлений глядачам навесні 2017 року. За деякими даними в нього увійдуть всього сім серій.
Переглядів: 684 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 6 сезон, Гра престолів, HBO, 7 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |