RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 6 » Ширлі Маклейн і Меттью Бродерік зіграють матір і сина в драмеді «Bettyville»
11:05
Ширлі Маклейн і Меттью Бродерік зіграють матір і сина в драмеді «Bettyville»
Paramount Television зніме драматичну комедію "Bettyville", в якій лауреатка премії "Оскар" Ширлі Маклейн ( "Мова ніжності") і лауреат премії Tony Меттью Бродерік ( "Годзилла") зіграють головні ролі. Сценарій, який заснований на однойменному бестселері журналіста Джорджа Ходгмана, напише Джон Хоффман ( "Грейс і Френкі"), який також візьме на себе обов'язки шоураннера.

Функції виконавчих продюсерів серіалу, зйомки якого пройдуть в Санта-Фе, розділять між собою Хоффман, Енн Кері та Емі Науйокас ( "Щоденник дівчинки-підлітка"). Про це повідомляє видання Deadline.

В "Bettyville" розповідається про Джорджа Ходгмане (Бродерік), який залишає Манхеттен, щоб відвідати свою старіючу мати Бетті (Маклейн) в його рідному Парижі, Міссурі. Життя порушує плани Джорджа пробути в місті всього пару тижнів і змушує його затриматися, озброєний, не багато ні мало, завзятістю, минулим, з яким треба розібратися, і оточеного двома дратівливими особистостями - ним самим і його матір'ю Бетті. У кумедних і зворушливих спогадах описуються відносини між матір'ю і сином, відкриваються сімейні таємниці тощо.



"Paramount TV виявилася в надійних руках Ширлі Маклейна і Меттью Бродеріка, двох неймовірних талантів, які знають, як одружити комедію з драмою, оскільки самі знаходяться в центрі цієї фантастичної історії, - сказала в своїй заяві глава Paramount TV Емі Пауелл. - Ми з нетерпінням чекаємо того моменту, коли Ширлі і Меттью пожвавлять цих складних і привабливих персонажів ".
Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Bettyville, новини, Ширлі Маклейн, Меттью Бродерік, Paramount TV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |