RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 22 » «Шибайголова» продовжений на третій сезон
19:45
«Шибайголова» продовжений на третій сезон
Супергероїчний телекомікс потокового сервісу Netflix "Шибайголова" продовжений на третій сезон. Новина була оголошена під час панелі, присвяченій трьому іменному серіалу Marvel і Netflix "Люк Кейдж" в рамках щорічного фестивалю Comic-Con, який проходить в Сан-Дієго. Про це повідомляє видання Variety.

Прем'єра другого сезону "Шибайголови" відбулася на потоковому сервісі в березні поточного року. Серіал є першим коміксом з серії супергероїчних телепроектів відеотеки, серед яких "Джессіка Джонс", "Люк Кейдж", "Залізний кулак", міні-серіал "Захисники" і спін-офф "Шибайголови" "Каратель".

Шоураннерами і виконавчими продюсерами "Шибайголови" виступають Дуглас Петрі і Марко Рамірез. Головні ролі в серіалі виконують Чарлі Кокс, Дебора Енн Уолл і Елден Хенсон.

"Скажу від імені нас двох. Ми хотіли зробити таке шоу, яке б самі хотіли подивитися, - сказав в березні 2016 року Петрі. - З самого початку це здавалося нам самим важливим, тому всю дорого ми дотримувалися обраного курсу".


Нагадаємо, що Петрі і Рамірез також візьмуть на себе обов'язки шоураннерів майбутнього міні-серіалу "Захисники", в якому об'єднаються герої Шибайголова, Джессіка Джонс, Люк Кейдж і Залізний кулак.

У червні 2016 року "Шибайголова" став лауреатом премії Saturn Awards 2016 в категорії "кращий телесеріал на новому цифровому майданчику".
Переглядів: 723 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, Netflix, Marvel, новини, комікси, Шибайголова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |