RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 8 » Шерон Стоун зіграє у фільмі студії Marvel
13:56
Шерон Стоун зіграє у фільмі студії Marvel
Шерон Стоун зіграє в одному з фільмів студії Marvel. Як повідомляє видання ComicBook, про це розповіла сама актриса в телевізійній передачі The Late Late Show with James Corden. "Я буду зайнята в фільмі Marvel. Звичайно, я поки не можу вам нічого сказати, так як підписані всякі угоди про нерозголошення .. Просто повідомляю, що зіграю якусь роль у фільмі Marvel. Ось і все", - сказала вона.

Відзначимо, що у Стоун є досвід роботи в супергероїчних кінопроектах, правда, конкуруючої компанії DC Comics. Актриса знімалася в картині "Жінка-кішка", яка була випущена в 2004 році. У 2016 році глядачі зможуть побачити Шерон Стоун відразу в трьох фільмах - "Мами і доньки", "Катастрофічний художник" і "Брудні трюки".



Що стосується студії Marvel, то в її планах зйомки цілої серії кінофільмів за мотивами популярних коміксів. Деякі з її проектів на момент написання даної замітки ще не мали затверджених назв і дат прем'єр. Зокрема, як стверджували постановники брати Руссо фінальна дилогія "Месники" буде перейменована, так як "дві її частини будуть сильно відрізнятися один від одного". Цілком можливо, в одному з цих фільмів і з'явиться героїня, яку погодилася зіграти Стоун.
Переглядів: 817 | Додав: Elnino | Теги: Шерон Стоун, кіно, Marvel, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |