RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 24 » Шейн Блек пообіцяв зробити "подію" з нового «Хижака»
11:22
Шейн Блек пообіцяв зробити "подію" з нового «Хижака»
Шейн Блек взявся за створення фільму "Хижак" тільки після того як переконався, що кіностудія Fox готова не тільки інвестувати значну суму в виробництво, а й максимально дистанціюватися від  спін-оффів, на кшталт "Чужий проти Хижака" які практично поховали франшизу. Про це сам режисер розповів в інтерв'ю виданню Thrillist.

"Вони подзвонили мені, і якийсь час був налаштований скептично. Я сказав їм:" Слухайте, фільми, на зразок AVP, були нічого, і всі вони коштували якихось грошей, але ж ніхто не спробував підняти планку і спробувати зробити їх справжньою подією. Це був просто якийсь інший "Хижак". А зараз ви пропонуєте зняти ще одного? ". Вони мені:" А що, якщо ми скажемо, що ми хочемо повністю перезапустити серію, і все-таки зробити проект подією, ну, на зразок того, що ми плануємо з приквелом "Чужого". Ми й справді хочемо зробити щось видатне "? Тоді я поцікавився у них: чи хочуть вони витратити значну суму. Вони відповіли ствердно. І ось це вже для мене прозвучало цікаво", - сказав Блек.



Постановник відмовився обговорювати можливу участь в картині, яку він раніше охарактеризував як "винахідливий сиквел", Арнольда Шварценеггера, заявивши лише, що "переговори поки ведуться".
Переглядів: 805 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Шейн Блек, Хижак, новини, Перезавантаження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |