RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 10 » Шарліз Терон запропонована роль лиходійки в «Форсажі 8»
20:33
Шарліз Терон запропонована роль лиходійки в «Форсажі 8»
Шарліз Терон ("Шалений Макс: Дорога гніву") може зіграти головну антагоністку в пригодницькому бойовику "Форсаж 8". Як повідомляє видання Variety, популярна актриса вже веде переговори з творцями картини і представниками студії Universal Pictures. Природно, на цьому етапі ніяких роз'яснень з приводу запропонованої актрисі ролі не надходило.

Нагадаємо, що прем'єра картини запланована на 14 квітня 2017 року, а зйомки повинні стартувати навесні 2016 року в Нью-Йорку і Атланті. Очікується також, що знімальна група переміститься до деяких інших країн, наприклад, на Кубу, Ісландію. У всякому разі виконавець головної ролі і продюсер Він Дізель натякав на такий шанс.



Восьма частина популярної франшизи повинна дати старт фінальній трилогії, яка завершиться в 2021 році. Цілком ймовірно, що глядачів також чекають кілька спін-оффів, присвячених другорядним героям, наприклад, агенту Хоббсу.

Сьома серія стала одним з найкасовіших кінопроектів 2015 року, заробивши в світовому прокаті понад 1,5 мільярда доларів. Ключові ролі зіграли Джейсон Стетхем, Дуейн Джонсон, Він Дізель, Пол Уокер, Лукас Блек, Мішель Родрігес, Джордана Брюстер, Ельза Патакі, Курт Рассел, Ронда Раузі і інші актори. Деякі з них з'являться і в інших трьох частинах франшизи.
Переглядів: 642 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Форсажі 8, Шарліз Терон, зірки, Universal Pictures, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |