RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 10 » Шарліз Терон стане шпигункою
23:55
Шарліз Терон стане шпигункою
Як повідомляє Deadline, студія Focus Features придбала права на дистрибуцію в США шпигунського трилера The Coldest City, заснованого на однойменній графічній новелі Ентоні Джонстона.

Сценарій картини написав Курт Джонстад («300 спартанців»), а режисерське крісло займуть Девід Літч і Чед Стахелскі («Джон Уїк»). Головну роль у фільмі отримала Шарліз Терон. Дія The Coldest City розгорнеться незадовго до падіння Берлінської стіни. Терон постане в образі шпигунки, яка почне розслідування вбивства таємного співробітника MI6. Незабаром з'ясується, що загиблий розвідник намагався переправити на Захід секретний список агентів під прикриттям, попадання якого в чужі руки поставить під загрозу життя як самої героїні Шарліз, так і її колег ...

Продюсерські функції візьмуть на себе Бет Коно, Ерік Гіттер, Пітер Шверін, Келлі МакКормік, Марк Шаберг, Девід Гуіллод і Шарліз Терон. Зйомки фільму стартують в жовтні в Німеччині.



У планах Літча і Стахелскі залишається також робота над сиквелом «Джона Уіка», зелене світло якому кілька днів тому дала студія Lionsgate. Терон можна буде побачити на екранах вже наступного тижня в постапокаліптичній антиутопії «Шалений Макс: Дорога гніву».
Переглядів: 594 | Додав: Elnino | Теги: Шарліз Терон, The Coldest City, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |