RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 5 » Шарліз Терон не підписувала контракт про участь у сиквелі «Шаленого Макса»
19:03
Шарліз Терон не підписувала контракт про участь у сиквелі «Шаленого Макса»
Шарліз Терон не підписувала контракт про участь у продовженні фантастичного бойовика "Шалений Макс 4: Дорога гніву" з робочою назвою "Шалений Макс: Пустище". Про це сама актриса розповіла в інтерв'ю виданню USA Today.

"Що ще за" Пустище "? Це щось новеньке для мене. Нічого подібного раніше не чула", - відреагувала Терон на запитання кореспондента. Варто відзначити, що персонаж актриси Фьюріоза відігравав ключову роль у "Шаленому Максі 4", і деякі критики навіть звинувачували творців картини в надмірному зміщенні акценту з Макса Рокотанскі на неї.



Нагадаємо, що раніше виконавець головної ролі Том Харді зізнавався, що його контракт передбачає участь ще в трьох проектах про Шаленого Макса, але не уточнював, коли варто очікувати початок зйомок сиквела. Найімовірніше, після провалу "Шаленого Макса 4" очікувати продовження розпочатої ним сюжетної лінії не варто в осяжному майбутньому. Фільм заробив у світовому прокаті всього 368 млн. доларів при вартості в 150 млн. доларів, тобто не зміг повністю повернути свій виробничий бюджет і витрати на рекламну кампанію.

У картині, крім уже згадуваних акторів, знімалися Ніколас Холт, Зої Кравіц, Розі Хантінгтон-Уайтлі, Райлі Кеох, Натан Джонс, Меган Гейл, Джош Хелман, Х'ю Кіяс-Берн та інші.
Переглядів: 498 | Додав: Elnino | Теги: Шарліз Терон, Дорога гніву, новини, Шалений Макс 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |