RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 18 » Шалений Макс не зміг вибитися в лідери прокату
17:58
Шалений Макс не зміг вибитися в лідери прокату
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 15 по 17 травня.

За результатами минулого тижня, в американському бокс-офісі стався справжній переворот. Нарешті супергероїв Marvel змогли потіснити з першого місця, причому впали захисники людства відразу на третю сходинку. Перші ж дві позиції зайняли новачки.

Лідером американського прокату стала музична комедія «Ідеальний голос 2» від режисера Елізабет Бенкс. За минулий вікенд картина заробила $ 70,3 млн, і легко очолила домашній бокс-офіс. Для прикладу, оригінальний фільм в 2012 році відкрився з результатом $ 14,8 млн, а до кінця свого прокату зібрав в США близько $ 65 млн. Як бачимо, студія Universal може пишатися успіхами свого голосистого сиквела.



На другій сходинці розташувався пригодницький бойовик «Шалений Макс: Дорога гніву». Режисерський проект Джорджа Міллера за свої перші вихідні заробив лише $ 44,4 млн - це досить слабкий результат, особливо враховуючи бюджет в $ 150 млн і ту інтригу, яку нагнітали таблоїди навколо повернення іменитої франшизи. Подивимося, чи зможе Макс Рокатанскі вистояти проти дівчат-хористок а капела наступного тижня.



Як ми писали вище, фантастичний супергеройський бойовик «Месники: Ера Альтрона» від режисера Джосса Уідона впав на третю позицію, поступившись конкурентам рівно половину своєї аудиторії. За вихідні блокбастер заробив ще $ 38,8 млн, тим самим збільшивши свою домашню касу до $ 372 млн. Відзначимо, що нещодавно «Ера Альтрона» увійшла в елітний «клуб мільярдерів» з результатом $ 1,142 млрд, і зараз займає восьму сходинку серед найбільш касових фільмів за всю історію кінематографа.



З великим відставанням від трійки лідерів йде комедійний бойовик Енн Флетчер «Красуні в бігах». За вихідні стрічка просіла майже на 60%, заробивши лише скромні $ 5,7 млн. На даний момент американська каса картини становить $ 23,5 млн, що здається вкрай сумнівним результатом на тлі витраченого бюджету в $ 35 млн.



Якимось дивом у першій п'ятірці бокс-офісу втримався комедійний бойовик «Товстун проти всіх» від режисера Енді Фікмена. За уїкенд фільм втратив 32% і поповнив свою домашню касу всього на $ 3,6 млн. У цілому проект студії Sony приніс своїм творцям вже $ 63 млн, що в два рази перевищує вартість його виробництва ($ 30 млн).

Переглядів: 783 | Додав: Elnino | Теги: Ідеальний голос 2, касові збори, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |