RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 7 » Шайю ЛаБафа запрошували в «Загін самогубців»
19:13
Шайю ЛаБафа запрошували в «Загін самогубців»
Режисер Девід Ейер планував залучити до роботи над фільмом "Загін самогубців" популярного в минулому актора Шайю ЛаБефа. Про це останній розповів в інтерв'ю виданню Variety. За словами ЛаБефа, йому була уготована роль, яка в подальшому дісталася Скотту Іствуду.

У початковій версії сценарію, яку Ейер дав прочитати ЛаБефу, цей персонаж сильно відрізнявся від того, якого в підсумку глядачі побачили на екрані. "Але потім до проекту підключився Уілл Сміт, і сценарій змінився. Партія цього героя була сильно скорочена, щоб дати більше екранного часу Уїллу", - сказав актор.



За словами ЛаБефа, керівництво студії Warner Bros. було не в захваті від прагнення Ейера залучити його до роботи. "Мені здалося, що Warner Bros. не сильно зраділа мені. Я зустрічався з ними, і вони мені сказали:" Ні, хлопче, ти ненормальний. Ти, звичайно, хороший актор, але не підходиш ". Це була для них занадто ризикована інвестиція", - додав він.

Нагадаємо, що ЛаБеф знімався у військовій драмі Ейера "Лють". Фільм "Загін самогубців" був представлений глядачам в серпні 2016 року і, незважаючи на розгромну критику, заробив в світовому прокаті близько 700 мільйонів доларів.
Переглядів: 642 | Додав: Elnino | Теги: кіно, DC, Загін самогубців, Девід Ейер, новини, Шайя ЛаБаф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |