RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 11 » Шайа ЛаБаф арештований в Техасі
14:46
Шайа ЛаБаф арештований в Техасі
Популярний голлівудський актор Шайа ЛаБаф ("Лють")знову заарештований. Як повідомляє видання Variety, він був затриманий поліцією міста Остін, штат Техас, в стані сильної інтоксикації.

Правоохоронці звернули увагу на неадекватну поведінку ЛаБафа, який, перебігаючи проїжджу частину в недозволеному місці, створив аварійну ситуацію на дорозі. Актор не прислухався до першого попередження та продовжив вести себе зухвало. Тільки після цього поліцейські були вимушені затримати порушника.

За твердженням свідків, Шайя супроводжувала його жінка, яка також була в стані сп'яніння і намагалися прорватися до одного з барів, що знаходилися на 6-ій вулиці, проте його співробітники відмовили їм у доступі. Це стало причиною скандалу і послідувало затриманню.
Нагадаємо, що це далеко не перший випадок арешту актора. Так, у червні 2014 він був затриманий на Бродвеї за хуліганство в стані сп'яніння. У березні 2015 року суд засудив його до тримісячного курсу лікування від алкогольної залежності і шестимісячного випробувального терміну.



Після цілої серії скандалів Шайя ЛаБаф оголосив про "відхід з публічного життя" і став брати участь в цілій серії екстравагантних заходів, що підтверджують його новий соціальний статус.
Переглядів: 479 | Додав: Elnino | Теги: арешт, Шайа ЛаБаф, новини, Техас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |