RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 26 » Сет Макфарлейн розповів про роботу над сценарієм «Третього зайвого 2»
19:59
Сет Макфарлейн розповів про роботу над сценарієм «Третього зайвого 2»
У бесіді з журналістами The New York Times режисер Сет Макфарлейн розповів про оригінальний сюжет комедії «Третій зайвий 2». Виявляється, спочатку в голові у фільммейкера була зовсім інша задумка, і він був на півдорозі до її втілення. Однак його планам завадив реліз комедії «Ми - Міллери», сценарій якої виявився схожим на те, що було написано Сетом в компанії з Алеком Салкіном і Уелслі Уайлдом.

«Початковий сюжет картини будувався навколо подорожі Теда і Джона, які повинні були перевезти партію легких наркотиків через всю країну. Ми орієнтувалися на фільм "Смокі і Бандит", коли писали сценарій продовження "Третього зайвого". Однак прямо в середині нашого робочого процесу в прокат вийшли "Ми - Міллери" з точно таким же сюжетом. Нам довелося забути про всі напрацювання », - поскаржився Макфарлейн.



Проте Сет не розгубився і знайшов нове, несподіване джерело натхнення: «Під час зйомок фільму" Мільйон способів втратити голову "я читав серію романів Джона Джейкса про Громадянську війну в США. В одному з них докладно описувалася судова справа "Дреда Скотта проти Сендфорда", в ході якої чорношкірий чоловік боровся за свою свободу та громадянські права. Перенесена в наші дні, ця історія могла стати приголомшливою основою для сиквела "Третього зайвого". Я вирішив відправити ведмедика Теда до суду, щоб він відстоював себе як особистість з тими ж правами, що і у всіх нас. Це було геніально! Тільки такий герой, як Тед, може розповісти подібну історію зрозумілою глядачам мовою ».

Нагадаємо, що комедія «Третій зайвий 2» стартувала у вітчизняному прокаті буквально вчора.
Переглядів: 569 | Додав: Elnino | Теги: Сет МакФарлейн, Тед 2, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |