RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 29 » Серія «Люди Ікс» Брайана Сінгера завершиться «Росомахою 3»
12:49
Серія «Люди Ікс» Брайана Сінгера завершиться «Росомахою 3»
Кіновсесвіт "Людей Ікс" в тому вигляді, в якому він знайомий глядачам з 2000 року, коли був випущений в прокат перший фільм Брайана Сінгера, завершиться картинами "Люди Ікс: Апокаліпсис" і "Росомаха 3". Про це повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Playlist.

Чи означає це заміну деяких учасників акторського складу або повний перезапуск франшизи, поки не уточнюється. Нагадаємо, що раніше виконавець ролі Росомахи Х'ю Джекман натякнув на своїй офіційній сторінці в Twitter, що востаннє зіграє свого героя в "Росомасі 3".
Також про завершення з виходом фільму "Люди Ікс: Апокаліпсис" своїх контрактних зобов'язань говорила Дженніфер Лоуренс, яка зіграла в декількох серіях роль Містик. Передбачається, що і Майкл Фассбендер востаннє зіграє Магніто в "Апокаліпсисі".



Сам Брайан Сінгер поки утримується від коментарів на цю тему. Режисер лише обмежився обіцянкою, що наступний фільм стане "наймасштабнішим" у створеному ним кіновсесвіті. Нагадаємо, що в картині "Люди Ікс: Апокаліпсис", крім всіх перерахованих вище, будуть зніматися Чаннінг Татум, Івен Пітерс, Роуз Бірн, Софі Тернер, Оскар Айзек, Ніколас Холт та інші актори. Прем'єра відбудеться 18 травня 2016 року.
Переглядів: 520 | Додав: Elnino | Теги: Брайана Сінгер, Росомаха 3, Апокаліпсис, Люди ікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |