RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 25 » У серіалі «Люк Кейдж» з'явиться мати Клер Темпл
17:30
У серіалі «Люк Кейдж» з'явиться мати Клер Темпл
У третьому іменному телекоміксі Marvel і потокового сервісу Netflix "Люк Кейдж" затверджена актриса на одну з ключових ролей. Тричі номінантка на премію "Золотий глобус" Соня Брага ("Поцілунок жінки-павука") виконає роль Соледад Темпл. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Соледад Темпл є матір'ю героїні Розаріо Доусон Клер Темпл, яка взяла участь у двох перших серіалах - "Шибайголові" і "Джесіці Джонс".
Для непосвячених, Клер є любовним інтересом Люка Кейджа в коміксах Marvel. Поки неясно, чи буде серіал "Люк Кейдж", прем'єра якого відбудеться в 2016 році на Netflix, дотримуватися цієї траєкторії.



Майк Колтер дебютував у ролі Люка Кейджа у першому ж епізоді другого іменного серіалу "Джессіка Джонс", присвяченого колишній супергероїні, а нині приватному детективу, роль якої виконує Крістен Ріттер. Участь Колтера в "Джесіці Джонс" буде повторюваною. У підсумку його герой об'єднається з Шибайголовою (Чарлі Кокс), Джонс і Залізним Кулаком, кастинг на роль якого ще ведеться, щоб всі четверо з'явилися в одному загальному проекті - міні-серіалі "Захисники".

Сценарій до перших двох епізодів серіалу напише Чео Ходакі Кокер ("Саутленд"), який призначений виконавчим продюсером і шоураннером телепроекту. У серіалі на момент написання замітки числяться Френк Уейл, Елфрі Вудард, Тео Россі, Сімон Міссік і Махершалалхашбаз Алі.
Переглядів: 511 | Додав: Elnino | Теги: Клер Темпл, серіал, Люк Кейдж, Netflix, Соня Брага, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |